انواع باقلا که در ایران برای خرید و فروش عرضه می شود، برای پخت برخی از غذاها به صورت تازه و بعضی از غذاها به صورت خشک استفاده می شود. در مازندران و گیلان غذاهای زیادی را با این ماده غذایی با فوائد زیاد درست می کنند.
انواع باقلا
باقلا که گاهی اوقات باقلی یا باقالی نیز تلفظ می شود، جزو حبوبات محسوب می شود.
گیاهی با طول عمر یک ساله است.
برگ های آن تخم مرغی شکل هستند.
میوه یا دانه آن در غلاف قرار دارد.
برای استفاده از آن غلاف را پاره کرده میوه را در می آورند.
انواع متفاوتی که در ایران وجود دارد عبارتند از:
- باقلا سبز
- باقلا زرد
خرید و فروش اینترنتی باقلا
در عصر حاضر بیشتر معاملات اعم از خوراکی، پوشاک، لوازم خانگی و …
به صورت اینترنتی انجام می شود.
باقلا نیز یکی از محصولاتی است که به صورت اینترنتی عرضه و خرید و فروش می شود.
از آنجایی که خرید و فروش اینترنتی به ارزانتر شدن قیمت کمک می کند،
روش بسیار مناسبی برای این امر می باشد.
ارزش غذایی باقلا
باقلا دارای ارزش غذایی و فوائد زیادی است.
این دانه باارزش غذایی به صورتهای زیر مورد استفاده قرار می گیرد:
- خام یا تازه
- پخته باقلا تازه و با غلاف
- پخته باقلا تازه بدون غلاف
- پخته باقلا خشک با گلپر
- جوشانده
- دم کرده
- و …
همانطوری که در عکس مشاهده می شود دارای فوائد زیر است:
- رفع رماتیسم
- دفع سنگ کلیه
- کمک به هضم غذا
- تنظیم کلسترول خون
- رفع استرس و زود رنجی
- رفع سستی و رخوت
- رفع عمل نامنظم قلب
آیا از مضرات باقلا هم خبر دارید؟
در کنار این همه فایده و ارزش غذایی بالا مصرف باقلای تازه ممکن است در برخی از افراد حساسیت یا مسمومیت بدهد.
افرادی که دارای فاویسم هستند باید در مصرف آن از دقت بالایی برخوردار باشند.
در برخی از افراد حساسیت به حدی شدید است که حتی نمی توانند از کنار مزرعه باقلا رد شوند.